Керівництво Головного управління Державної фіскальної служби Харківської області з бізнесу гроші не вимагає

П'ятниця, 16 червня 2017, 13:31
То дзвонять якісь шахраї
Керівництво Головного управління Державної фіскальної служби Харківської області з бізнесу гроші не вимагає

Про це "Справжній Варті" повідомили в установі.

Спритні ділки здійнюють дзвінки з вимаганням коштів не тільки представникам бізнесу, але й  дзвонять в державні установи та підприємства. Телефонні розмови вони ведуть начебто від імені керівництва Головного управління Державної фіскальної служби Харківської області. А для зворотнього зв’язку навіть залишають телефонні номери начальника головного управління ДФС.

Якщо ж траплятимуться (чи були) такого роду телефонні дзвінки, не замовчуйте факти, негайно повідомляйте  до правоохоронних органів. Телефонуйте на Антикорупційний сервіс ДФС України «Пульс» за тел. (044) 284-00-07  або  до управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Харківській області за телефонами – (095) 356-72-72, (068) 356-72-72, - повідомили в ГУ ДФС у області.

Як раніше писала «Справжня Варта», шахраї видають себе за помічників перших осіб Головного управління ДФС в Харківській області.

У першому невідомий, який видавав себе за помічника начальника ГУ ДФС в Харківській області Миколи Рибакова, подзвонив  на одне з харківських підприємств. Чоловік залишив контактний телефон (095) -373-81-20, за якими підприємці могли поговорити з псевдоначальніком фіскальної служби області. Коли директор фірми зателефонував за вказаним номером, йому відповів чоловік, який представився Рибаковим Миколою Володимировичем, який попросив у підприємців 1500 доларів США, які нібито необхідні для столичних перевіряючих.

В цей же день вже до іншого харківського підприємства в телефонній розмові звернувся чоловік, який представився заступником начальника ГУ ДФС в Харківській області Андрієм Бежановим. Використовуючи ту ж схему, на цей раз шахраї вимагали від керівництва кампанії 10000 грн., які сприяли б непроведенню перевірки підприємства.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

comments powered by HyperComments