У Краснограді врятовано 250 місцевих від авіаударів

Четвер, 29 червня 2017, 14:33
Бізнес зобов'язали привести до ладу бомбосховище
У Краснограді врятовано 250 місцевих від авіаударів

Як повідомив керівник Первомайської місцевої прокуратури Володимир Говоруха, у Краснограді споруда цивільного захисту площею 250 кв. м розрахована на укриття 250 людей  від небезпеки , - повідомляє «Справжня Варта»

Проте реально бомбосховище перебуває в стані, непридатному для знаходження там населення.

«У приміщенні відсутні засоби захисту, електропостачання, не працює система вентиляції, оповіщення, відсутні запаси питної води, немає медикаментів тощо.Враховуючи, що ТОВ, на балансі якого знаходиться бомбосховище, добровільно не усунуло порушення, прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом», - розповів В. Говоруха.

Як раніше писала «Справжня Варта», у ліцеї відновили бомбосховище за рішенням суду.  Як розповіла керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, йдеться про споруду цивільного захисту, що знаходиться на балансі одного з професійних ліцеїв м. Харкова. Сховище розраховане на укриття 720 осіб.

Також, за інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури №1 Катерини Шевцової, 3 бомбосховища на території Холодногірського району м. Харкова знаходяться у непридатному стані. Їх загальна площа становить понад 800 кв. м. Вони розраховані для укриття 1 тис. 120 осіб.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments