Розмір хабара за архітектурне узгодження підключення автономного опалення складає по районах Харківщини 4 тис. грн.

Вівторок, 4 липня 2017, 19:47
Саме у таку суму оцінив свої послуги для підприємця архітектор місцевої на Харківщині ради
Розмір хабара за архітектурне узгодження підключення автономного опалення складає по районах Харківщини 4 тис. грн.

Бізнесмен, замість того, щоб за таку пропозицію  "спалити аріхітектора у каміні", звернувся до правоохоронців, - повідомляє «Справжня Варта»

"Прокуратура довела у суді, що архітектор вимагав та отримав від підприємця 4 тис. грн. за узгодження акту про відключення магазину від внутрішньобудинкових мереж централізованого теплопостачання та готовності до експлуатації системи індивідуального (автономного) опалення. Його затримали улітку 2015 року "на гарячому" , - розповів прокурор Ізюмської місцевої прокуратури Іван Красиля.

Вироком суду архітектора засуджено до 2 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у державних та комунальних підприємствах строком на 2 роки.

Як раніше писала «Справжня Варта», Садовського затверджено заступником мера.

Він замінив Тетяну Овіннікову, яка зараз проходить за кримінальною справу відносно т.з. псевдокооперативів

Генпрокуратура розслідує діяльність архітекторів Харківській міськради.

Як раніше писала «Справжня Варта», екс-заступниці харківського мера інкримінується нанесення збитків територіальній громаді м. Харкова на загальну суму 128 796 934 грн. Ці збитки були нанесені тим, що Овіннікова Т.І., діючи у складі організованої групи спільно із іншими службовими особами сприяла заволодінню земельними ділянками на території м. Харкова загальною площею 25,1178 га. Про це повідомила прес-секретар Юрія Луценко Лариса Сарган у своєму фейсбуці.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments