У бізнесменів з Туреччини виникла ідея побудувати у Харкові мечеть з культурним центром

Вівторок, 22 серпня 2017, 15:03
Мотивація - у місто приїжджає багато турецьких студентів, а підприємці відкривають тут бізнес
У бізнесменів з Туреччини виникла ідея побудувати у Харкові мечеть з культурним центром

Про це заявив директор Департаменту міжнародного співробітництва муніципалітету Анкари (Туреччина) Рамазан Кабасакал під час зустрічі з  першим заступником Харківського міського голови Ігорем Тереховим, - повідомляє «Справжня Варта».

"У наших бізнесменів у Харкові виникла ідея побудувати у вас у місті мечеть, яка була б одночасно і турецьким культурним центром, де можна було б ознайомитися з нашою культурою, більше дізнатися про нашу країну. У нас тісні стосунки з Харковом, тому нам потрібно більше дізнаватися один про одного, це допомагатиме нашій співпраці», - зазначив Рамазан Кабасакал.

Ігор Терехов пообіцяв сприяння у цьому питанні і підкреслив, що Харків пов'язують з Анкарою більш ніж партнерські відносини.

Наприкінці зустрічі Рамазан Кабасакал передав керівництву Харківської міськради запрошення від мера Анкари відвідати у вересні Туреччину.

Як раніше писала «Справжня Варта», 2 вересня у Харкові пройде матч Україна - Туреччина.

Раніше на Харківщину зайшла одна з найбільших авіаліній світу - компанія Turkish airlines, яка  планує виконувати по 4 рейси Харків - Стамбул на тиждень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments