Райнін сподівається на найскоріше підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем

Вівторок, 22 серпня 2017, 17:03
Про це голова Адміністрації Президента України заявив під час зустрічі із Міністром з питань охорони навколишнього середовища, Міністром у справах Єрусалима та спадщини Держави Ізраїль
Райнін сподівається на найскоріше підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем

Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін звернув увагу на важливість поглиблення двосторонніх відносин у торговельно-економічній сфері та розширення інвестиційного співробітництва між Україною та Ізраїлем. У цьому контексті наголошувалося на найскорішому підписанні Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем, - повідомляє «Справжня Варта»

Міністр Зєев Елькін передав вітання з нагоди 26-ї річниці Незалежності України, окремо наголосивши на підтримці керівництвом Ізраїлю її територіальної цілісності та суверенітету.

У контексті вшанування в нашій державі пам’яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років у зв’язку з 85-ми роковинами цієї трагедії Ігор Райнін висловив сподівання, що ізраїльська сторона визнає Голодомор актом геноциду українського народу.

Сторони також висловили задоволення посиленням контактів у галузі туризму, чому, зокрема, сприяло запровадження безвізового режиму між двома державами.

Як раніше писала «Справжня Варта», одним з найбільш перспективних напрямків співпраці між Харківською областю та Ізраїлем є сфера IT-технологій.

Таку думку так думку було висвітлено у ході зустрічі губернатора області Юлії Світличної з головою Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва Зєевом Елькіним.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments