Антирейдерський штаб на Харківщині здійснив 20 виїздів до фермерів

Четвер, 7 вересня 2017, 14:31
Штаб при ХОДА захищає права землевласників та землекористувачів

В рамках діяльності штабу відбулися зустрічі з головами районних державних адміністрацій, проконсультовано близько 200 осіб. На гарячу лінію оперативного штабу надійшло 16 телефонних дзвінків, на які надано відповідні роз’яснення, - повідомляє «Справжня Варта»

Про це було заявлено під час чергового засідання оперативного штабу мобільного реагування на випадки порушень прав землевласників і землекористувачів під керівництвом заступника голови ХОДА Олександра Скакуна.

Головною метою діяльності штабу є забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень земель і зібраного врожаю, швидке й ефективне реагування на будь-які незаконні дії щодо протиправного захоплення майна аграріїв. Штаб не заміщує діяльність відповідних органів у фіскальній частині або рішення судів.

Телефони гарячої лінії оперативного штабу мобільного реагування на випадки порушень прав землевласників і землекористувачів:(057) 705 01 59, (066) 339 10 58.

Як раніше писала «Справжня Варта», антирейдерські штаби, виключаючи мобільні групи, працюють в усіх областях і уже прийняли близько 3000 осіб. Адреси інших пунктів можна знайти на сторінці Мін’юсту.

«Сьогодні нам треба якомога краще координувати роботу оперативних штабів у всіх регіонах України, налагодити взаємодію центральних та місцевих органів для захисту фермерів. Коли аграрії потерпають від бандитів, котрі зазіхають на їхню землю та врожай, то швидкість та якість реагування - це найважливіше», - наголосив Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів під час  першого засідання робочої групи по роботі антирейдерськихаграрних штабів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments