Залізничні квитки не подорожчають

Середа, 13 вересня 2017, 16:19
Уряд не дав згоди на підвищення вартості пасажирських перевезень
Залізничні квитки не подорожчають

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, - повідомляє «Справжня Варта»

«Ми підтримуємо створення стратегії розвитку «Укрзалізниці», але мови не може бути про ріст цін на пасажирські перевезення», -  сказав Глава Уряду.

Таким чином,  фінансовий план державної компанії «Укрзалізниця» на 2017 рік, який не містить норм про збільшення тарифів на пасажирські перевезення. Рішення прийнято під час засідання Уряду 13 вересня.

Як раніше писала «Справжня Варта», почала зростати вартість проїзду залізницею.

Підвищення на приміських електричках - до 15%. Першими зросли ціни на квитки у потягах приміського сполучення у Черкаській та Кіровоградській областях /зона відповідальності Одеської філії ПАТ "Укрзалізниця"/.

Залежно від дальності поїздки вартість повного квитка в приміському сполученні на території зазначених областей становитиме від 8,60 грн. на перших 5 км і до 46 грн. на 400 км. Проїзд для дітей віком від 6 до 14 років, як і раніше, становитиме 75% від вартості проїзду дорослого пасажира, а студенти так само користуватимуться 50% пільгою згідно з чинним законодавством.

Прес-служба ПАТ "Укрзалізниця" не пояснює, чи треба нам очікувати на зростання цін на квитки і по іншим областях. Але економічні умови праці залізних доріг в регіонах мало чим відрізняються.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments