Чиновники обмежать пошуки "криміналу" серед підприємців

П'ятниця, 22 вересня 2017, 19:50
"Якщо немає реальної загрози співробітників, нема чого ходити в масках та з автоматами"
Чиновники обмежать пошуки "криміналу" серед підприємців

Таку заяву зробив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. За його словами, він звернуся до керівників Міністерства внутрішніх справ та Державної фіскальної служби з вимогою не застосовувати силових методів при перевірках підприємців, в разі відсутності реальних загроз життю службовців, і вибудовувати цивілізовані стосунки з бізнесом, - повідомляє «Справжня Варта»

Як раніше писала «Справжня Варта», Президент України Порошенко заявив про наміри захистити середній клас в Україні від неправомірних дій суддів та правоохоронців/ Відео. «Від чого зараз страждає середній клас? В першу чергу – несправедливі суди. В другу чергу – тиск силовиків» - сказав президент.

За його словами, Адміністрація Президента, Уряд, міністерства навчилися відкрито працювати з громадськістю, однак силові структури залишаються закритими. «Думаю, пора ці двері відкрити. Навчитися чути бізнес і ефективно працювати з ними», - зазначив Президент. Він додав, що мова не йде про те, щоб обмежувати силовиків у розслідуванні злочинів.

«Розкажіть мені навіщо влаштовувати «маски-шоу»? Чому спочатку робити «маски-шоу», а лише потім надсилати запит на отримання інформації? Може змінити порядок. Це буде більш ефективно», - зауважив він, додавши, що влада готова внести зміни до законодавства, щоб врегулювати цей порядок.

Петро Порошенко також наголосив на необхідності ефективного розподілу функцій силовиків у контактах з бізнесом.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments