Харківські підприємці отримають кредити з низькою процентною ставкою

Світлана Хлестова  |  П'ятниця, 22 вересня 2017, 15:05
Таку нагоду їм надано підписанням у ході економічного форуму меморандуму співпраці з Українсько-німецьким фондом
Харківські підприємці отримають кредити з низькою процентною ставкою

Сторони, які його підписали - ХОДА, ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» та Українсько-німецький фонд, - повідомляє «Справжня Варта»

Валерій Майборода, в.о. керівника підрозділу інвестиційних консультувань офісу адміністрування проектів міжнародного співробітництва Німецько-українського фонду: "Сьогодні ми підписали меморандум з ХОДА, щоб розширити можливість для підприємців отримувати кредити з низькою процентною ставкою. У нас також вже є попередня домовленність з Дніпропетровською, Миколаївською та Тернопільською облстями. Об'єднання зусиль наших німецьких і єввропейських партнерів, а тепер і національних - місцевою владою, яка компенсує відсоток за кредит - це ресурс для розвитку малих і середніх підприємств".

За словами Майбороди, програма працює в Києві для місцевих підприємств, а завдяки меморандуму географія розшириться.

Як раніше писала «Справжня Варта», під час економічного форуму у Харкові підписані перші угоди.

ХОДА домовилася про співпрацю зі щведами, німцями, китайцями та їхніми представниками у Харкові і в Україні.

Також серед учасників делегації більше ніж 30 країн світу та 15 надзвичайних і повноважних послів, члени Уряду України, керівники великих міжнародних та вітчизняних компаній, бізнес-асоціацій, фінансових організацій та інвестиційних фондів.

Таку особливість масштабної акції зазначила губернаторка, відкриваючи пленарне засідання IХ Міжнародного економічного форуму, темою якого стали «Модернізаційні пріоритети для України: відкрита економіка – відкриті можливості».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments