Прибудинковий лічильник тепла дозволить заощадити кожній квартирі 150-180 гривень щомісяця

Вівторок, 26 вересня 2017, 14:06
Такі розрахунки навів Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко
Прибудинковий лічильник тепла дозволить заощадити кожній квартирі 150-180 гривень щомісяця

За його словами, витрати на кожну квартиру за встановлений лічильник за кошти  постачальній компанії  становитимуть до 18 гривень на місяць, - повідомляє «Справжня Варта»

Таким чином, економія складе 1501-160 грн на місяц мінус ці 18 гривень.

"Прибудинкові лічильники тепла будуть встановлюватися за кошти теплопостачальної компанії. При цьому споживачі, які платитимуть за витрачені гігакалорії за лічильником, зможуть заощадити від 150 до 180 гривень щомісяця під час опалювального сезону.

 У подальшому кошти постачальній компанії повернуться впродовж п’яти років через тариф, в який вони будуть закладені. Витрати на кожну квартиру за встановлений лічильник становитимуть до 18 гривень на місяць.", - наводить слова Зубка його прес-служба.

Як раніше писала «Справжня Варта», українці роками будуть сплачувати борг монополісту за встановлення лічильника тепла чи води у багатоквартивному будинку.

Щомісячна плата за обслуговання за рахунок монополіста становить 6-12 гривень на протязі п'яти років. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, коментуючи введення в дію Закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments