Укрпошта ввела послугу відправлення посилки за принципом «все, що вміщується»

Четвер, 28 вересня 2017, 13:08
Посилки SmartBox відправляються поза чергою
Укрпошта ввела послугу відправлення посилки за принципом «все, що вміщується»

Така послуга розрахована на малий та середній бізнес , представники якого займаються електронною комерцією, - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомили в установі, сервіс передбачає:
– замовлення послуги на офіційному сайті Укрпошти
– отримання фірмового пакування SmartBox (10, 20 або 50 коробок необхідного розміру)
– оплату замовленої кількості посилок за пільговою ціною
– формування клієнтом на власний розсуд посилки за принципом «все, що вміщується», зважувати чи заміряти розміри не потрібно
– реєстрація відправлення онлайн, особистому кабінеті Укрпошти, отримання ШКІ (штрихового кодового ідентифікатора), супровідну адресу з ШКІ необхідно наклеїти на посилку
– відправлення посилки у відділенні зв’язку, поза чергою, без додаткового оформлення чи оплати, без зважування тощо (замовивши послугу та отримавши пакування, клієнт вже наперед оплатив доставку відправлення по Україні).

Доставлятимуться вони в будь-які населені пункти країни, без виключення, навіть у найвіддаленіші сільські. Кур’єрську доставку, окрім Києва, можна буде замовити в Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові. Для замовлень від 40 коробок SmartBox діятиме безкоштовна кур’єрька доставка.

Як раніше писала «Справжня Варта», за відправлення або поштовий переказ тепер може заплатити не тільки відправник, але й отримувач.

Для тестування послуги Укрпошта співпрацюватиме з інтернет-магазинами, які підписали договір про співпрацю, а для реєстрації посилок використовують АРІ, або клієнтський особистий кабінет під час замовлення доставки Укрпошта Експрес.

Також частина відділень Укрпошти працюватимуть цілодобово. 67% міських відділень Укрпошти подовжать графік роботи. З-поміж 2440 відділень компанії понад 1600 працюватимуть за подовженим графіком роботи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments