Друга вища освіта може бути тільки платною

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 14:07
Студенти ВНЗ, які навчаються на 1 чи 2 курсах на державній формі, мають можливість знову подавати документи для навчання за державний кошт
Друга вища освіта може бути тільки платною

Але для цього вони мають сплатити ті гроші, які на них витратила держава, поки вони навчалися, - повідомляє «Справжня Варта»

Про це повідомила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, інформує Дивись.info.

«Вища освіта за кошти держави у нас одна, а друга — лише за кошти фізичних чи юридичних осіб», — пояснює Лариса Середяк.

Як раніше писала «Справжня Варта», по харківським школах встановлюють сучасні навчальні кабінети.

Нове обладнання з’явилося в школах Первомайського, Зачепилівського, Валківського, Краснокутського, Зміївського та Дворічанського районів.

Депутати облради виділили додаткові кошти на фізику, хімію та біологію.

Зокрема, на оснащення опорних навчальних закладів сучасними кабінетами фізики, хімії та біології спрямували 5 млн 280 тис. грн. За ці кошти закуплять кабінети для Барвінківської школи №1, Вовчанської гімназії №1, Білоколодязького НВК та Варварівської школи Вовчанського району. Також обладнання отримають Золочівська школа №2, Оскільський НВК (Ізюмський район), Орільська школа (Лозівський район) та Шевченківський ліцей.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments