Без емоцій. Рошеновські солодощі можна їсти спокійно - експерт

П'ятниця, 3 листопада 2017, 19:33
Компанія не тільки експортує значну частину продукції на Захід, але й зміцнює свої позиції на евроринках
Без емоцій. Рошеновські солодощі можна їсти спокійно - експерт

Експертиз кондитерських виробів в нашій країні фактично не проводиться, тому можемо покладатись виключно на закордонні.

Таку думку висловив глава Асоціації постачальників торговельних мереж України Олексій Дорошенко, - повідомляє «Справжня Варта»

Дорошенко: " Небагато українських продуктів експортуються до Польщі й займають там власну нішу. Але з українськими кондитерами сталося саме так. Roshen з іншими нашими виробниками солодощів не тільки тримає там долю ринку, але її постійно нарощує. Саме про це писала одна з найбільших газет Польщі - Wyborcza – два тижні тому. За даними поляків українські конкуренти можуть запропонувати ціну на 40% нижчу за їх виробників. Українським виробникам важко виходити на зовнішні ринки, у тому числі, через невпевненість у якості. Але якщо поляки протягом всього періоду не знайшли в них нічого поганого, то значить й ми можемо їсти вітчизняні солодощі спокійно. Тому що експертиз кондитерських виробів в нашій країні фактично не проводиться, тому можемо покладатись виключно на закордонні. "

Як раніше писала «Справжня Варта», курячі яйця дійдуть до 30 гривень за десяток. Молочна продукція також подорожчає. Сир - плюс кілька гривень. Чергового подорожчання слід очіувати до кінця року.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments