Чи не подорожчає сіль?

П'ятниця, 3 листопада 2017, 17:13
Арештовані рахунки ДП «Артемсіль»
Чи не подорожчає сіль?

Як повідомили на підприємстві,  робота підприємства може бути паралізована, а у разі списання з рахунків ДП «Артемсіль» штрафних санкцій може бути поставлено під загрозу виконання соціальних зобов'язань, - повідомляє «Справжня Варта».

«Артемсіль» — державне виробниче об'єднання з видобутку солі, з одними з найбільших родовищами у світі.

За повідомленням підприємства, арешт відбувся в результаті відкриття виконавчого провадження на стягнення з ДП «Артемсіль» 70,5 мільйона гривень штрафних санкцій в результаті порушення умов договору з КПВІ «Пам'ять» в період 2014 -2015 років.

На сьогоднішній день керівник державного підприємства Вікторія Луценко вживає всіх можливих заходів щодо попередження списання коштів. Вже направлені звернення до Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерство юстиції, Прокуратури Донецької області, НАБУ, повторно до Комітету Верховної Ради з антикорупційної політики та Голові Донецької ОДА з проханням посприяти у вирішенні цього питання.

Як раніше писала «Справжня Варта», в Україні починають виробництво нової високоякісної харчової солі, яку самі українці не побачать.

Майже всю нову продукцію «Артемсіль» відправлять на експорт, в країни ближнього зарубіжжя.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments