Син чиновниці замість роботи відпочив за кордоном

Неділя, 12 листопада 2017, 07:01
І отримав за дні відпочинку повну зарплатню
Син чиновниці замість роботи відпочив за кордоном

Суд у Дергачах призначив його матері, голові селищної ради, покарання у вигляді стягнення максимального штрафу, передбаченого законом - 6 тис. 800 грн. як покарання за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів), - повідомляє «Справжня Варта».

Докази прокуратури будувалися, зокрема, на інформації Державної прикордонної служби.

"Голова селищної ради затвердила табель обліку використання робочого часу працівників виконавчого апарату селищної ради та розрахункову платіжну відомість за грудень 2015 року. У документах було зазначено, що син жінки, який займав посаду водія, відпрацював повний місяць. Проте виявилося, що майже тиждень - з 7 по 11 грудня чоловік насправді перебував не на робочому місті, а за кордоном. Відпочивав у Арабській Республіці Єгипет", - пояснив начальник відділу прокуратури області Олександр Алєксєйчук.

Крім того, аналогічні правопорушення голова селищної ради вчинила і у 2016 році. Так у табелі та розрахунковій платіжній відомості за серпень, вересень та грудень 2016 року, підписаних головою, значилося, що водій знаходився на робочому місці. Однак, за інформацією Державної прикордонної служби України частину робочих днів чоловік перебував за кордоном: влітку - у Турецькій республіці, а взимку - в Арабській Республіці Єгипет.

Як раніше писала «Справжня Варта», борці з корупцією виявилися вимагачами / Відео, Фото.

Представники громадської організації заробляли гроші шантажем забудовників.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

comments powered by HyperComments