Усі перерахунки пенсій військовим пенсіонерам буде завершено протягом квітня

Неділя, 8 квітня 2018, 16:13
За даними Пенсійного фонду України, у квітні будуть повністю завершені перерахунки військових пенсій.
Усі перерахунки пенсій військовим пенсіонерам буде завершено протягом квітня

Пенсії будуть перераховані за довідками уповноважених структур, в яких колишні військовослужбовці проходили службу (Міноборони, МВС та інші) - пенсіонерам не потрібно окремо звертатися до Пенсійного фонду. Станом на 4 квітня до органів Пенсійного фонду надійшло 87 % від загальної кількості зазначених у списках осіб, пенсії яких підлягають перерахунку. 

У березні поточного року за наданими довідками проведено перерахунок та забезпечено виплату пенсій понад 106,6 тис. пенсіонерам на 475 млн грн (виплата за січень – березень 2018 року). Надалі ці пенсіонери будуть отримувати підвищені пенсії. Близько 126 тис. пенсіонерів уже включено у відомість на виплату пенсій у квітні на суму 659 млн грн.

«Таким чином, станом на 4 квітня проведено перерахунок пенсій 232 861 пенсіонеру на суму 1 млрд 134 млн грн. Підвищені пенсії мають отримати майже 498 тис. осіб. Усі перерахунки пенсій військовим пенсіонерам буде завершено протягом квітня», - говорять в уряді.

Нагадаємо також, що Уряд нещодавно прийняв збалансоване рішення, затвердивши Порядок монетизації пільг на проїзд та рекомендувавши органам місцевого самоврядування змінити філософію як у відношенні до пільговиків, так і до перевізників. Люди повинні отримувати гроші на руки і самостійно оплачувати проїзд у тому чи іншому громадському транспорті на міських, приміських та міжміських маршрутах.

comments powered by HyperComments