Підписані 17 травня угоди вимагають соціального і пенсійного захисту росіян, які перебувають на території України

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 18 травня 2010, 20:20
Те, про що домовлявся Янукович з Медвєдєвим повністю ще не відомо, але за інформацією сайту “Подробности” було підписано вісім угод. Такі домовленості роблять спільною з Росією не лише економічну, а й культурну та освітню сфери.
Підписані 17 травня угоди вимагають соціального і пенсійного захисту росіян, які перебувають на території України

На зустрічі української і російської делегації були підписані такі угоди: про демаркацію українсько-російського кордону (про демаркацію водного кордону домовитися не встигли, тому домовленості відносяться лише до сухопутного); про співдружність у сфері використання і розвитку глобальної навігаційної супутникової системи ГЛОНАСС (Але раніше Україна домовлялася про співпрацю з європейською системою ЛАЛІЛЕЙ, що тепер з тим робити?..); про першочергові заходи у розвитку науково-освітнього співробітництва на 2010 – 2012 роки; програму співробітництва між міністерством культури і туризму України та Росії на 2010 – 2014 рік; про міжбанківську співпрацю.

Під час підписання угоди про програму співробітництва між міністерством культури і туризму України та Росії було зазначено, що в Україні проживає багато росіян, тому було б необхідним домовитися про їхній соціальний і пенсійний захист. Звісно на словах, представники російської делегації погодилися виконувати такі домовленості і в зворотному напрямі, але насправді, про який соціальний захист українців на території Росії може йти мова. Ми ж уже мали совєтський окупаційний режим на території України і ті хто його застав, то знають, який це був соціальний “захист”. І якщо Росія не визнає геноцидом і терором дії своїх комуністичних попередників, то тоді ж про який соціальний захист може йти мова... Звісно, за невиконання домовленостей Росія не буде нічого відшкодовувати, а от Україні таке ярмо доведеться знімати довго.

Усі давно знають про захоплену Януковичем резиденцію Межигір’я. А та територія, на яку він підняв руку є священною, бо сам Володимир Великий заповідав своїм нащадкам не чіпати ті землі і не брати їх у свою власність. Та земля заповідалася нащадкам для полювання. Межигір’я навіть Кучма боявся красти, бо його охороняють сили наших далеких пращурів. Можливо, саме тому 17 травня на Януковича накинувся немов живий вінок, який він покладав біля пам’ятника; раптово пішов дощ, коли їхав до Києва Медвєдєв; кортеж Януковича збив людину; закривалися двері, б’ючи по обличчю тощо. Ці факти є недобрими ознаками, тому можна припустити, що наші далекі предки борються проти тих угод, які підписувалися і проти тієї політики, яка проводиться.

Звісно, що не всі люди є віруючими, але перешкоди у своїй президентській діяльності Янукович матиме, бо далеко не всі громадяни України хотять повернення Совєтського Союзу чи чогось подібного до такої системи.

А зараз український народ продовжує чекати, ніби милостиню, повного оприлюднення всього того, що було підписано 17 травня, і всього того, що планують поєднувати з Росією найближчим часом.  

 

comments powered by HyperComments