Харківські готелі готуються до європейського футбольного чемпіонату

Вівторок, 8 лютого 2011, 00:03
Харків поступово готується до проведення Євро-2012. Вимоги UEFA щодо готельних номерів виконані на 94%
Харківські готелі готуються до європейського футбольного чемпіонату

Більше 50 готелів готуються в Харкові організовувати розміщення гостей Євро-2012. Про це в інтерв'ю газеті "Урядовий кур'єр" сказав міський голова Харкова Геннадій Кернес, повідомляє сайт інформаційного центру  "Україна-2012".

"Більше 50 готелів готують свої номери, які вже існують, дев'ять - розширюються, 12 готелів на стадії будівництва. Основна вимога УЄФА в Харкові - 3 тис. місць узгодженої зірковості для сім'ї УЄФА, будуть забезпечені обов'язково", - сказав Кернес. Він додав, що 43 готелі вже підписали договори з TUI Travel на розміщення груп УЄФА на загальну кількість в 2587 номерів, що становить 94% від вимог європейського футбольного Союзу.

За словами Кернеса, дефіцит номерного фонду ліквідують за рахунок об'єктів, які гарантовано будуть побудовані в поточному році.

Також, під час зустрічі з представниками організацій роботодавців та ректорів вищих технічних навчальних закладів Геннадій Кернес запропонував зробити Харків постійним місцем проведення форумів, присвячених інноваційно-інвестиційному розвитку. У фахівців туристичного бізнесу давно вже усталена думка, що в Харкові має перспективи розвиток саме ділового туризму.
 

comments powered by HyperComments