У Харкові розпочалась активна пропаганда вільного сексу

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 8 лютого 2011, 04:39
Нині триває процес спростування інформації про небезпечність вірусу СНІД. За допомогою ЗМІ поширюється інформація про те, що нині СНІД є не смертельною хворобою, а звичайною хронічною, з якою можна жити дуже довго, а от скільки саме, цього поки що не уточнюють.
У Харкові розпочалась активна пропаганда вільного сексу

Знайшлися вже й такі медики, які, за словами директора Харківського центру людей хворих на СНІД  Сергія Дмітрієва, в мережі Інтернет пишуть про те, що СНІД – це зовсім не вірусне захворювання, і виникає через ослаблення імунітету з різних, не зовсім відомих причин.
 Водночас, за словами С.Дмітрієва  нині в Україні діагноз СНІД має близько 460 тисяч осіб. Найбільше від цього вірусу страждає населення південних областей.

Крім того, кінець 2010 та початок 2011 року супроводжувався гострою нестачею ліків для хворих на СНІД. Водночас відомо, що курс лікування переривати не бажано, оскільки вірус має здатність до мутації і звикання, тому в такій ситуації багатьом хворим доведеться заново підбирати ліки. До початку лютого від нестачі ліків страждали і мешканці Харкова.

Звісно, що значна частина хворих на СНІД займається проституцією або наркоманією, і далеко не кожен з них стає на облік. Пропаганда презервативів тут фактично нічого не вирішує. Медики з упевненістю стверджують, що презерватив на 100% не може захистити від СНІДу.
Але численні плакати, публікації і, навіть, реклами на телебаченні пропагують купувати презервативи і займатися вільним сексом.

У Харкові на цю тему вже скликали прес-конференцію, добре прорекламували презервативи і вільний секс. Про дуже чудове життя зі СНІДом мешканцям нашого міста розповів гість з далекої Німеччини. Але в Харкові теж є багато інфікованих цим вірусом, можна було б запросити когось із них…

Після цього всього формується один аналогічний висновок: нас просто знищують СНІДом. Одним – не дають ліків, іншим – пропонують зовсім не боятися цієї хвороби. А що, захворієте, Вас будуть лікувати, крім того, за державний рахунок. Але між хворобою і здоров’ям треба обирати здоров’я і повноцінне життя. 

 

comments powered by HyperComments