Воля в обмін на "сотку": проти керівників селищної ради Старого Салтова порушено кримінальну справу

Субота, 26 березня 2011, 14:33
Стали відомі деякі підробиці затримання селищного голови Старого Салтова. Голова та секретар ради протягом лютого - березня 2011 р. вимагали та отримали 175 тисяч гривень хабара за виділення кількох соток землі. Прокуратурою Харківської області порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 368 КК України - одержання хабара. Голову селищної ради затримано в порядку ст. 115 КПК України.
Воля в обмін на "сотку": проти керівників селищної ради Старого Салтова порушено кримінальну справу

Як повідомили УКРІНФОРМу у Відділі зв'язків з громадськістю обласного ГУМВС, до міліції звернулася жінка із заявою про те, що голова однієї з селищних рад вимагає хабар за виділення земельної ділянки.

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці затримали зловмисників "на гарячому".

Встановлено, що посадовці вимагали та отримали 175 тис. грн за вирішення питання про надання дозволу на опрацювання проекту землеустрою. Йдеться про відведення двох земельних ділянок загальною площею 0,3 га під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, а також 0,4 га для ведення особистого селянського господарства.

Прокуратурою Харківської області порушено кримінальну справу. Голову селищної ради затримано, стосовно секретаря обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
 

comments powered by HyperComments