Харків на три місяці став «Шоколандією», тому всі харків’яни мають можливість вдосталь насолодитись «гормоном щастя»

Ольга Собко  |  Середа, 11 травня 2011, 11:36
Перший в Україні пересувний музей шоколаду, який мандрує по країні, розгорнув тепер країну Шоколандія на Слобожанщині. Даний проект дарує радість та стимулює дітей до навчання, адже всі діти до 10 років потрапляють у світ шоколаду безкоштовно, перепусткою є шкільний щоденник з добрими оцінками.
Харків на три місяці став «Шоколандією», тому всі харків’яни мають можливість вдосталь насолодитись «гормоном щастя»

 

Та й для всіх інших, вхідний квиток являється досить солодким, в самому прямому сенсі слова. Для того щоб відвідати «Шоколандію», необхідно просто придбати солодощі від «АВК» на 20 грн. в супермаркеті «Клас» і чек обміняти на безкоштовний квиток.

У свою чергу, для головних критиків - для дітей, організатори приготували багато захоплюючих конкурсів, в яких, судячи з досвіду інших міст, не проти взяти участь і дорослі. Звичайно ж, в якості подарунків переможцям отримують шоколадні сюрпризи.

Харків став десятим, ювілейним містом, що приймає музей шоколаду. Експозиція шоколадних мініатюр, спеціально виготовляється для кожного міста ексклюзивно. Смачна експозиція складається з п'ятдесяти ексклюзивних фігурок, зроблених вручну. Серед них і Ейфелева вежа, і комп'ютерна миша, і футбольний м'яч - вони не продаються.

Родзинкою харківської «шоколадно країни» стали шоколадні майстер-класи, які організатори проводять для всіх охочих.

При відвідуванні «шоколадного музею» Вас очікує захоплюючий екскурс в історію шоколаду, з подальшою екскурсією до шоколадних скульптур і оригінальним композиціям з шоколаду. Завершить візит до шоколадної фантазії - справжня феєрія шоколадного фонтану, в якому кожен відвідувач зможе вгамувати свою спрагу.

У Харкові двері музею будуть відкриті протягом трьох місяців. Працює «Шоколандія» щодня з 10:00 до 21:00, окрім понеділка. Нова екскурсія починається кожні півгодини. Адреса «шоколадної країни»: пр. Тракторобудівників, 128 В, ТРЦ «Клас» (2-й поверх).

Протягом трьох місяців двері в солодкий світ «Шоколандію»  відкриті для харків’ян.

comments powered by HyperComments