Харківські "национал-большевікі" ініціюють референдум задля поділу України на дві держави

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 17 травня 2011, 19:26
На території східних і південних теренів України націонал-більшовики планують організувати спеціальні трудові табори для тих, хто визнає УПА, перечить комуністичній ідеології, сповідує греко-католицьку віру тощо. Для селян обіцяють повернути колгоспи.
Харківські "национал-большевікі"  ініціюють референдум задля поділу України на дві держави

Про це та інше, під час прес-конференції повідомив член міського осередку націонал-більшовицької партії Владімір Цимбалюк.

За словами українофоба Владіміра, "большевікі"  уже розпочали створення свого судового трибуналу.

Під-час прес-конференції Владімір висловив низку образ в адресу мешканців західних теренів України. На прохання ведучої не відхилятися від теми і говорити більше фактів, а не власних оціночних суджень, Цимбалюк відповів, що на нього можуть всі охочі подавати до суду, що він уже давно до цього процесу готовий і впевнений у тому, що за сказане жодного покарання не буде.

У своєму виступі Цимбалюк продемонстрував усю повноту своєї ненависті до людей, які є прихильниками українського націоналізму, УПА, голод називають Голодомором тощо. Пояснюючи таке ставлення, Владімір кілька разів наголошував на тому, що східна Україна годує західну.

«Ми є їхніми рабами. Ми перед ними гнемо спини. Представники Харківської влади їздили до Львова на дружній футбольний матч. Це ганьба», - додав Цимбалюк.

Але чим підтверджується сказане, щодо рабства східних теренів задля блага західних, Цимбалюк так і не пояснив.

Цимбалюк наразі впевнений у тому, що розподіл України на дві частини відбудеться. Під час своїх людиноненависних висловлювань Цимбалюк також зазначив, що буде ініціювати, щоб західні терени України разом із їх мешканцями були віддані Польщі, Угорщині та іншим державам, у складі яких були ці землі до входження в СССР.

За словами Цимбалюка, влітку большевики будуть готувати усі необхідні документи для проведення референдуму і вестимуть спеціальну пропаганду серед населення, тобто готуватимуть людей до прийняття відповідного рішення, а безпосередній збір підписів розпочнеться восени.

Наразі доцільно було б нагадати факти, про злочини, вчинені Совєтською армією в роки Другої Світової війни.

comments powered by HyperComments