Екоінспекція оштрафувала харківське підприємство за незаконне використання води

П'ятниця, 10 червня 2011, 13:45
Державна екоінспекція оштрафувала харківське підприємство за самовільне використання водних ресурсів Про це повідомили в прес-службі Екоінспекції. За інформацією інспекції, претензію з розрахунком збитку на суму 211 тис. 339 грн. пред'явили ВАТ «РОС».
Екоінспекція оштрафувала харківське підприємство за незаконне використання води

Крім того, також екоінспекція виставила претензію на суму 7 тис. 730 грн. – ТОВ «Завод Еластомер». За інформацією екоінспекторів, ВАТ «РОС» самовільно користувалося водою з водного об'єкту державного значення протягом п'яти місяців 2011 року, використовуючи за цей період 5 тис. 226 кубічних метрів води.

ТОВ «Завод Еластомер» здійснювало самовільне водокористування впродовж семи місяців, використавши 201 кубічний метр води. Підприємствам запропонували відшкодувати заподіяні державі збитки в добровільному порядку. Нагадаємо, що ВАТ «РОС» є багатогалузевим виробничим об'єднанням, що включає в свій склад: «Харківський завод теплотехнічного устаткування», «Харківський завод холодильного устаткування», «Проектний інститут інженерних систем будівель», а також Харківське дослідно-конструкторське бюро автоматики «Хімавтоматика».

Крім того, т

Крім того, т

comments powered by HyperComments