Олександр Денисов: правовий «безпрєдєл» у Борівському районі є результатом місцевих виборів

Субота, 11 червня 2011, 14:02
Голова Харківської обласної організації НРУ Олександр Денисов обурений подіями у Борівському районі Харківської області, де «хазяї територій» стріляють по місцевим жителям. На думку Олександра Денисова правовий «безпрєдєл» у Борівському районі є результатом місцевих виборів 2010 року.
Олександр Денисов: правовий «безпрєдєл» у Борівському районі є результатом місцевих виборів

"Якщо райрада не може дати собі ради з квітня місяця, то ми будемо вимагати дострокового припинення її повноважень і позачергових виборів. Якщо Рух був протиправно недопущений до місцевих виборів на Борівщині, то це не означає, що ми склали руки і не будемо захищати борівчан від свавілля «нової влади» та різних «хазяїв». Прикро, що колишній начальник РОВД, теперішній заступник голови Борівської райради у своєму коментарі журналістам фактично став на захист рибгоспу, а не побитих мешканців". – додав він.

Бездіяльність Борівської районної ради призвела до масштабного конфлікту зі стріляною по мешканцях с. Піски–Радківські, а діяльність місцевого рибгоспу створює значні незручності місцевим мешканцям і до того ж своєю діяльністю може спричинити затоплення села у разі паводка.

Нагадаємо, що за підтримки голови Харківської обласної (крайової) організація Народного Руху України Олександра Денисова у Харкові почала діяти юридична школа для рухівців

Програма навчання більш розрахована на молодих рухівців і студентів та включає в себе: знання Конституції України як основного Закону України прямої дії; Конституційні права українців; захист прав українців - Конституцією України; користування Конституцією України українцями як гарантія конституційних прав; захист прав студентів.

Юридичні навчальні лекції проведе Станіслав Тимошенко.

 

comments powered by HyperComments