Тематичний "Місяць Харківщини" в українській Вікіпедії розпочнеться 22 серпня

П'ятниця, 19 серпня 2011, 09:14
З 22 серпня по 18 вересня 2011 р. в українській Вікіпедії проводитиметься «Тематичний місяць Харківщини» з метою покращення вже існуючих та написання нових статей про видатних уродженців і діячів, життя яких пов’язане з Харківщиною, географію та історію міст і сіл, промислові підприємства регіону, засоби масової інформації, спортивні клуби, освітні заклади, культурні та історичні пам'ятки Харківщини тощо.
Тематичний "Місяць Харківщини" в українській Вікіпедії розпочнеться 22 серпня

Місячник проводиться за ініціативою активних вікіпедистів-харків’ян та громадської організації «Вікімедія Україна».

Взяти участь у тематичному місяці можуть всі бажаючі, оскільки головною засадою Вікіпедії є те, що «редагувати може кожен»!

Для цього необхідно лише увійти до української Вікіпедії, зайти на існуючу статтю, знайти кнопку [ред.], і дописати додаткову інформацію про певну особу чи об’єкт, додавши при цьому посилання джерела, з яких взята ця інформація. Якщо Ви збираєтесь написати нову статтю, перевірте її наявність через пошук у Вікіпедії, і після цього сміливо пишіть.

Якщо у Вас є труднощі із редагуванням та написанням статей, ознайомтесь з інформацією, поданою тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/Вікіпедія:Довідка  або зверніться до більш досвідчених користувачів, які мають позначку «Готовий допомогти новачкам», список яких розміщений тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/Категорія: Користувачі,_що_допоможуть_новачкам.

Детальніше про тиждень – дивіться тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/Вікіпедія:Проект:Тематичний_тиждень/Місяць_Харківщини.

Довідка. Українська Вікіпедія, http://uk.wikipedia.org, містить більше 300 тисяч статей і є найбільшою україномовною енциклопедією і найбільшим колективним твором в Україні. Щоденно в українській Вікіпедії переглядається більше мільйона сторінок. Українська Вікіпедія посідає 15-те місце серед усіх мовних розділів Вікіпедії, які пишуться більш ніж 280 мовами світу. Сайт Вікіпедії посідає  7-ме місце  в  Світі та  9-те місце в Україні за відвідуваністю.

Список існуючих статей про Харківщину у Вікіпедії дивіться тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/Категорія:Харківська_область.

Посилання на фейсбук-групу вміщено тут.

Наразі Українська Вікіпедія скорочує розрив з норвезькою Вікіпедію, яка випереджає нашу лише на близько 1 тис. статей, тому саме Ваша стаття може не тільки надати більше інформації про Харківщину, але й вивести українську Вікіпедію на 14-те місце за кількістю статей серед усіх мовних розділів Вікіпедії.

comments powered by HyperComments