Давайте дихати разом! 29 серпня "Зелений Фронт" пікетує генеральне консульство Росії на підтримку захисників російських лісів

Неділя, 28 серпня 2011, 17:58
Напередодні акції організація поширила прес-реліз: "Зелений Фронт пікетує консульство Росії за Хімкинський ліс. 2011 рік був проголошений міжнародним роком Лісу, а на території сусідньої для України держави - Російської Федерації розташована чверть незайманих лісів планети. Проте рік Лісу російська влада відзначає по-своєму - хижацькі знищуючи не лише Хімкинський ліс, але й національні парки (Завидово, Лосиний острів та ін.), Утриш, Алтайський заповідник, тайгові ліси!
Давайте дихати разом!  29 серпня "Зелений Фронт"  пікетує генеральне консульство Росії на підтримку захисників російських лісів

Рік тому, 26.08. 2010 р., громадяни Росії отримали надію: Президент РФ зупинив корупційний та екологічно небезпечний проект, який руйнує Хімкинський ліс. Не лише громадяни, але й чиновники завмерли в очікуванні: як розв'яжеться питання, чи можна в Росії безкарно плювати на екологію на догоду жменьки корупціонерів. На жаль, надії суспільства були зраджені. Президент РФ публічно визнав власну неміч, заявивши, що проект корупційний, і змінити його він не зможе. Тобто, у сусідів все так само, як у нас у Харкові в Парку Горького та Лісопарку.

Російські чиновники зрозуміли сигнал, поданий зверху, та з подвійною енергією кинулись знищувати природні ресурси Російської Федерації. По всій країні знищуються ліси, парки, сквери заради миттєвого прибутку владарів.

Ми, члени ХОГО "Зелений Фронт" підтримуємо вимоги захисників Хімкинського лісу, Утриша, Байкала та інших природних скарбниць Росії. Ми звертаємося до Президента РФ з вимогою прислухатися до голосу розуму та совісті, зупинити знищення лісів!

Пікет будинку Генерального консульства Російської Федерації в Харкові (розташований за адресою: вул. Ольминського, 22, найближча станція метро - "Пушкінська") буде відбуватись у понеділок, 29 серпня, з 16.30. Аналогічні акції одночасно відбудуться в десятках міст України, Російської Федерації та інших держав".

Заступник голови Координаційної Ради ХОГО "Зелений Фронт" Олег Перегон

Тел. для довідок 050-22-88-236 

 

Докладніше про Хімкинський ліс дивись тут. 

Інформація лідера руху на захист Хімкинського лісу Євгенії Чирикової.

2010 рік, Парк Горького (Харків) - Хімкинський ліс (Московська область).  Однакові "лісоруби", схожі захисники, ті ж перспективи?  Фото: www.bbc.co.uk 

comments powered by HyperComments