Харківських літераторів і журналістів запрошують до участі в традиційному обласному конкурсі імені Олександра Масельського

Четвер, 1 вересня 2011, 17:45
До 31 жовтня 2011 року триватиме прийом робіт для участі в V обласному конкурсі ім. О. С. Масельського на кращий літературний твір. Роботи приймаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія», «Майстер слова».
Харківських літераторів і журналістів запрошують до участі в традиційному обласному  конкурсі імені Олександра Масельського

Для участі в конкурсі необхідно надати наступні матеріали у друкованому (бажано) та електронному (обов’язково) варіанті:
- текст, відповідно до обраних(ої) автором / авторкою номінацій(ї);
 - копії паспорту, ідентифікаційного номеру, фото розміром 10*15;
- контактну інформацію (вказавши повну адресу, телефон, електронну скриньку);
- автобіографію;
- за наявності, копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України.

Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, знаних на Харківщині літераторок / літераторів, журналісток / журналістів, поетів / поетес, драматургів.

Цього року збільшено премію переможцям / переможницям конкурсу. У номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія» винагорода за І місце складає 5 тис.грн., за ІІ місце – 3 тис.грн., за ІІІ місце – 2 тис.грн. Нагородження переможниць / переможців традиційно відбувається у грудні.

 За детальнішою інформацією звертайтеся за телефонами: (057) 700-53-29, (057) 715-73-63 ( це номери прес-служби облради).

Пакет документів можна надіслати на електронну скриньку oblrada2006@yandex.ru ; електронний носій з інформацією - на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, Конкурс на кращий літературний твір ім. О. С. Масельського. 

Роботи також приймаються за адресою: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, кімнати 25 та 96.

comments powered by HyperComments