У Харкові відбувся пісенно-поетичний вечір «Мелодії осені»

Жанна Титаренко  |  Середа, 7 вересня 2011, 01:21
У приміщенні Харківської книгарні «Є» двічі на місяць збирається культурно-мовний клуб «Апостроф». Там завжди раді бачити і чути Люцину Хворост, Миколу Воловика та Ірину Скринникову.
У Харкові відбувся пісенно-поетичний вечір «Мелодії осені»

 

Цього вечора поетеса, співачка і лауреат І премії Першого міжнародного конкурсу виконавців українського романсу імені Квітки Цісик Люцина Хворост виконала авторські пісні під акомпанемент гітари барда Миколи Воловика. А потім музикант заспівав кілька козацьких пісень і передав слово письменниці Людмилі Боровик. Найбільше запам’ятався її вірш «Україно моя». Ця жінка раніше писала вірші лише російською мовою, але зараз пані Людмила відчула всю глибину української мови і заволоділа нею на високому поетичному рівні.

Продовжила вечір Харківська поетеса Ірина Скринникова. Після прочитання кількох віршів вона виконала пісні на слова Олександра Бобожка.

Приємні враження також справили вірші члена Харківської Спілки Письменників України Віктора Бойка. У них відчувалась уся повнота почуттів письменника до жіночого образу. Слухачі були в захваті.

Нагадаємо, що 7 вересня у Харківській книгарні «Є» відбудеться творча зустріч з каталонськими письменниками. Початок о 18.00. Приємних Вам вражень.

comments powered by HyperComments