Кращі виступи фестивалю «Печенізьке поле» належать дітям (ФОТО)

Жанна Титаренко  |  Неділя, 11 вересня 2011, 16:05
Майже всі відеокамери бігали за головою облдержадміністрації та іншими високопосадовцями, а найсмачніша родзинка фестивалю виявилася мало поміченою. Даниленко Оля й Ачкасова Катя продемонстрували високе циркове мистецтво.
Кращі виступи фестивалю «Печенізьке поле» належать дітям (ФОТО)

Оля Даниленко і Катя Ачкасова є переможцями багатьох всеукраїнських конкурсів і фестивалів. «Вогні Прометея», «Слов’янські таланти» та низка інших місць виступів ставали для дівчаток місцями отримання гран-прі, дипломів першого ступеня і грамот.

На фестивалі «Печенізьке поле» Оля Даниленко виступала з голубом. Уявіть собі, настільки це складно, щоб ця пташка звикла до гімнастки і до сцени. Дівчинка займається цирковим мистецтвом з 5 років. Її навчає спортивний тренер Леонід Калашников. Циркова студія «Бенефіс» для 13-річної Олі стала частиною життя. На сцені, її очі горять вогниками щастя. Далеко не кожен дорослий актор може отримувати таке задоволення від свого виступу.

Ачкасова Катя теж навчається у цирковій студії «Бенефіс». Її тренує Наталія Біатова. Каті 14 років. Частина глядачів хвилюються за дівчинку під час її виступів. Катя Ачккасова виступає з пітоном. Його довжина перевищує 1 метр. Пітон кілька разів обмотує її талію, й інколи наближає голову до шиї дівчинки. Але це не заважає Каті демонструвати свою пластику, ритмічно рухатися по сцені і посміхатися глядачам.

Катя Ачкасова зовсім не боїться пітона і впевнена в тому, що ця тварина належним чином тренована і не є агресивною.

«Ні, мені зовсім не страшно. Я знаю, що пітон тренований. Його поведінка завжди спокійна», - сказала Катя Ачкасова через кілька хвилин після свого виступу.

comments powered by HyperComments