У Свято-Дмитрівському храмі відбулась зустріч молоді на тему: «Чи легко бути не таким як всі?»

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 19 вересня 2011, 15:23
Зустріч відбувалась на тлі сумної події – смерті митрополита Харківського і Богодухівського УПЦ Московського Патріархату Нікодіма. Як не дивно, але не зважаючи на те, що Московський Патріархат на кожному кроці абсурдно звинувачує Українську Автокефальну Православну Церкву (УАПЦ) в так званій неканонічності, архиєпископ її Харківсько-Полтавської єпархії Ігор (Ісіченко) тепло відгукнувся про владику Нікодіма і помолився за спокій його душі.
У Свято-Дмитрівському храмі відбулась зустріч молоді на тему: «Чи легко бути не таким як всі?»

Парафіяни Свято-Дмитрівського храму теж помолися за спокій душі владики Московського Патріархату Нікодіма. Особливо це вразило вірянина УАПЦ Сергія Кузана.

«У даному випадку владика Ігор (Ісіченко) продемонстрував кращі християнські чесноти», - додав Сергій Кузан.

Після спільної молитви відбулась зустріч з молоддю. Розмірковуючи над темою: «чи легко бути не таким як всі» владика Ігор (Ісіченко) наголосив на тому, що: «Найважливіше – це пошук однодумців. Навіть, кілька однодумців можуть зробити надзвичайно багато.  А якщо людина не може бути собою, тоді зникає можливість реалізації таланту».

Потім усі учасники зустрічі трішки розповіли про себе. Дехто поділився цікавими життєвими історіями, і виявилося, що бути собою в сьогочасному суспільстві не так вже і легко.

«Настає момент, коли кожного з нас життя ставить в такі умови, що він стає не таким як всі», - досить влучно зазначив голова Всеукраїнської громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» Сергій Кузан.

Однією з організаторів та ведучою такої цікавої молодіжної зустрічі була Оксана Підопригора. Вона створила дуже затишну атмосферу спілкування і пригостила гостей храму гарячим чаєм та печивом.

Така своєрідна форма спілкування учасникам зустрічі дуже сподобалась, тому вони вирішили кожної неділі збиратися у Свято-Дмитрівському храмі й обговорювати ті життєві проблеми, які хвилюють їх найбільше.

comments powered by HyperComments