«Літературна збірна України» програла «Збірній музикантів Харкова» з рахунком 1:3

Жанна Титаренко  |  Субота, 8 жовтня 2011, 20:24
Після дружнього матчу відбулась презентація книги «Письменники про футбол», до якої увійшли тексти 11 авторів, що відповідає кількості гравців футбольної команди.
«Літературна збірна України» програла «Збірній музикантів Харкова» з рахунком 1:3

Презентація книги відбувалась у харківській книгарні «Є». Автори оповідань зачитали різні життєві історії пов’язані з футболом і переглядом матчів. І виявилося, що далеко не всі письменники, які працювали на збіркою, люблять футбол. Під час зустрічі з читачами в цьому щиро і відверто зізнався Андрій Кокотюха.

«Але писати про те, як ти щось не любиш недоречно», - додав пан Андрій і зачитав частинку оповідання, у якому висловив своє співчуття змученим грою і вказівками тренера футболістам.

Упорядником книги є відомий харківський письменник Сергій Жадан. Він зачитав уривки авторських оповідань, а також єсе Андруховича на всім відомого футбольного тренера Лобановського.

Автор збірки Сашко Ушкалов також повідомив про те, що не полюбляє футбол. Але менше з тим, йому випало їхати разом зі збірною України в Естонію і бути під час матчу футбольним оглядачем.

Після презентації збірки оповідань про футбол автори текстів дарували своїм шанувальникам автографи і найкращі побажання та жарти.

comments powered by HyperComments