У Харкові відбулася повторна акція за відставку міністра освіти України Дмитра Табачника

Жанна Титаренко  |  Середа, 12 жовтня 2011, 21:07
Імпровізований Табачник отримав величезний квиток до Бєлгорода і під гучний свист був виштовханий до входу в метро. Дуже схожу за змістом акцію у тому ж самому місці і в той же самий час проводив Харківський осередок партії ВО «Свобода».
У Харкові відбулася повторна акція за відставку міністра освіти України Дмитра Табачника

 

5 жовтня аналогічна акція протесту була заборонена. Сьогодні дійство розпочалося з відомих історичних постатей, які імпровізовано зібралися до купи і сказали Табачнику, що історія не може переписуватись, і змінитись має міністр освіти, а не підручники.

Після скандування коротких гасел: «Ми хочемо знати правдиву історію», «Універ не базар, а диплом не товар», «Геть Табачника», імпровізований міністр освіти отримав величезний квиток до Бєлгорода і в супроводі мелодії «Чувак, нас просто кинули» і гучного свисту попрямував до станції метро «Університет».

На таку гучну акцію звертали увагу майже всі перехожі, а особливо, студенти. Вони пізнавали фото Табачника, що було накладене на спеціальну маску, і голосно сміялися.

Харківські студенти також понадували різнокольорові повітряні кульки і відсвяткували від’їзд Табачника до Росії.

Організаторами заходу були Харківські осередки ВМГО «Молода Просвіта» та ГІ «Оновлення країни».

Дуже схожу акцію у Саду Шевченка у той же самий час проводив Харківський осередок партії ВО «Свобода». Вони також виготовили маску Дмитра Табачника, яка була майже ідентичною до тієї, що вдягали члени «Молодої Просвіти» та ГІ «Оновлення країни».

comments powered by HyperComments