У Харкові відбулося перше засідання Форуму Громадянського Суспільства

Жанна Титаренко  |  Середа, 19 жовтня 2011, 12:01
На всеукраїнському рівні Форум збирався 14 жовтня у Києві. Тоді було вирішено утворити осередки цієї структури на місцях, аби налагодити співпрацю й координацію дій з іншими громадськими організаціями для подальших масових акцій протесту проти чинної влади, що мають завершитись розпуском парламенту.
У Харкові відбулося перше засідання Форуму Громадянського Суспільства

Головуючим першого засідання Харківського Форуму Громадянського Суспільства було обрано Дмитра Пилипця, секретарем – Миколу Колодяжного.

Майже всі зареєстровані члени форуму проголосували за негайний розпуск Верховної Ради й оголошення дострокових виборів.

Члени Форуму створили робочі групи, які організовуватимуть акції протесту на всеукраїнському й місцевому рівнях. Учасники зборів сподіваються, що розпуск парламенту в даний момент є можливим.

Під час Форуму також відбулося коротке обговорення того, що мають робити громадські організації після розпуску Верховної Ради, аби народ не обрав на їх місця таких же злочинців. У відповідь на це запитання було повідомлено, що над вирішенням цієї проблеми працює Асоціація малого і середнього бізнесу.

Перші спільні акції протесту мають відбутись 3 листопада. Про точне місце і час буде повідомлено пізніше. Імовірно, це буде Майдан Свободи (у Харкові) і Майдан Незалежності (у Києві).

comments powered by HyperComments