У Харкові стартує проект Інтернет телебачення

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 21 жовтня 2011, 21:04
Кожен охочий має можливість безкоштовно відкрити свою сторінку на цьому ресурсі й викладати авторське відео, тобто стати відео-блогером. Редакція Харківського Інтернет телебачення буде видаляти лише ті матеріали, які суперечитимуть положенням Кримінального Кодексу України.
У Харкові стартує проект Інтернет телебачення

 

Про це та інше під час прес-конференції повідомили відомі харківські журналісти Андрій Войцевовський, Сергій Потімков та Михайло Оболєнцев.

Хто фінансує Харківське Інтернет телебачення журналісти покищо тримають у таємниці.

За словами Сергія Потімкова, Харківське Інтернет телебачення розпочало свою роботу з 13 жовтня поточного року. Ця дата була обрана не випадково, оскільки 21 рік тому 13 жовтня в Харкові було відкрито перший недержавний телеканал.

Щодо піару політичних партій редакція Харківського Інтернет телебачення покищо не визначилася. За попередньою інформацією, право вести авторський відео-блог надаватимуть лише цікавим політичним особистостям. Водночас було зазначено, що Геннадію Кернесу теж не відмовлять, якщо він до них звернеться.

Під час прес-конференції також було повідомлено, що 80% матеріалів будуть надавати громадські діячі, блогери, та інші люди, які мають що сказати, і лише 20% інформації цього ресурсу буде наповнювати редакція.

Михайло Оболєнцев також зазначив, що блогери, які постійно надаватимуть цікаві відео-сюжети отримуватимуть редакційні призи. Постійну платню отримуватиме лише редакція.

Найближчим часом на Харківське Інтернет телебачення буде викладено деякі архіви телепрограм, і звісно ж, постійно публікуватимуться короткі відео-сюжети. Програм, які б виходили в Інтернеті постійно, у певний час, так як це було на традиційному телебаченні, покищо не буде, оскільки для цього потрібне додаткове фінансування.

comments powered by HyperComments