Нарешті опозиційні сили узгодили час виходу на Майдан Свободи

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 31 жовтня 2011, 16:44
Враховуючи те, що громадські організації розділились на дві частини – одні роздавали летючки й клеїли оголошення запрошуючи людей на 11.00 ранку, а інші – на 15.30, було вирішено продовжити цю акцію, зробити її неперервною і проводити з 11.00 до 17.30.
Нарешті опозиційні сили узгодили час виходу на Майдан Свободи

На такий компроміс, що запропонував голова Харківського обласної організації партії "Реформи і порядок» Іван Варченко, погодилися інші проукраїнсько налаштовані партії та громадські організації.

Тож сценарій 3 листопада має бути таким: на 11.00 вийдуть "афганці", незалежна профспілка військовослужбовців, «Спільна справа» (можливо, приєднається ще декілька організацій); з 13.00 до 15.30 виступатимуть представники політичних партій, а зокрема, ВО «Батьківщина» (також будуть встановлені агітаційні намети від БЮТ); і вже о 15.30 слово матимуть підприємці, студенти, «Зелений фронт», ГІ «Оновлення країни» та низка інших громадських організацій.

Під час наради представників громадських організацій і партій також було повідомлено, що 3 листопада об 11.00 у Свято-Дмитрівському храмі відбудеться спеціальна служба Божа, на якій Архиєпископ Харківсько-Полтавської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви Ігор (Ісіченко) благословить учасників акції за розпуск парламенту.

Щодо партійної символіки, то сьогодні було вирішено, що від кожної партії має бути не більше двох прапорів. Переважати мають синьо-жовті прапори та інша, власне, українська, а не партійна символіка.

comments powered by HyperComments