Відбулись збори Харківського обласного осередку «Молодої Просвіти»

Жанна Титаренко  |  Четвер, 3 листопада 2011, 01:44
На листопад заплановано проведення низки заходів до визначних історичних дат. «Молода Просвіта» буде вшановувати жертв Голодомору, відомих діячів мистецтва, культури й державотворення. А 13 листопада просвітяни подарують україномовні книжки до бібліотеки села Качалівка, що в Краснокутському районі.
Відбулись збори Харківського обласного осередку «Молодої Просвіти»

 

Крім узгодження сценаріїв проведення заходів, просвітяни переглянули фотографії та коротенькі відео сюжети попередньої роботи організації.

На збори «Молодої Просвіти» також прийшли нові люди, які з великою цікавістю розпитували про діяльність цієї громадської організації та можливості самореалізації в її лавах.

Тож 7 листопада просвітяни поширюватимуть інформацію про Соломію Крушельницьку, 12 – долучаться до десятого кроку проекту «Україна читає» й подарують сільській бібліотеці зібрані книги, 26 – низка заходів присвячених Дню пам’яті жертв Голодомору (за попередньою інформацією, початок о 12.00 біля каменю, встановленого на честь проголошення Незалежності України, потім – Молодіжний Парк біля каменю УПА – Великий Хрест Жертвам Голодомору).

comments powered by HyperComments