Конкурс: «Красуня на Варті»

Понеділок, 7 листопада 2011, 19:56
Чарівні дівчата! Увага! «Справжня Варта» оголошує конкурс! Приз – професійна фотосесія.
Конкурс: «Красуня на Варті»

Ще з давніх давен українки оберігали себе і свої родини від лихого ока і злих сил за допомогою вишитих сорочок. У візерунках, їх поєднанні та розташуванні криється мудрість віків, глибинні хвилювання, сподівання та мрії, вірування наших предків.

Сьогодні, як ніколи, українці потребують захисту, єдності, незламного духу, такого, що мав козак, який оборонив рідну землю ціною власного життя, такого, як у бідної вдови, яка знаходила сили прогодувати п’ятьох дітей…Українська історія знає безліч прикладів…Що робило цих людей мужніми? Любов до Батьківщини та сорочка – поєднання традицій, особливостей національного характеру і щирих побажань щастя та сил її власникові.

Пробудимо українське у кожному! Так, у Харкові рідше чутно українську мову, ніж у Львові, так, у нас не так часто можна побачити людей у вишиванках, але ми зможемо!

Коли неймовірна краса українок поєднується з могутньою силою традицій, то виходить найсильніша зброя! Тепер на варті нації ти, красуня-українка!

Доведемо в черговий раз, що український одяг – це стильно і сильно!

Саме для цього «Справжня Варта» пропонує тобі взяти участь у конкурсі. Додай до альбому на нашій сторінці у «ВКонтакті» своє найкраще фото в українському національному костюмі, з вінком або прапором України і чекай на приз. Переможницю визначатимуть читачі видання.

Щоб проголосувати, потрібно просто «лайкнути» фото, яке тобі найбільше сподобалось.

Свої світлини можна додавати до 30 листопада сюди.


comments powered by HyperComments