Новини від Харківського осередку Народного Руху України

Середа, 16 листопада 2011, 22:49
У Харкові створений регіональний громадський комітет із вшанування пам’яті жертв голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні. Сьогодні, 16 листопада 2011 року Харківська обласна (крайова) організація НРУ разом з іншими учасниками обласного Комітету опору диктатурі провела пікетування сесії Харківської міської ради. Пікет був приурочений фінансовим «досягненням» міського голови за рік. Члени обласного Комітету опору диктатурі означили своє представництво одним прапором та плакатом від кожної організації.
Новини від Харківського осередку Народного Руху України

Харківська обласна (крайова) організація Народного Руху України разом з іншими учасниками обласного Комітету опору диктатурі увійшла до Харківського регіонального громадського комітету із вшанування пам’яті жертв голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні, який був створений 14 листопада поточного року.

12 листопада 2011 року молоді рухівці Харківщини взяли участь у молодіжному кінофестивалі GenderFilmFest, що проходив у Києві.

На фестиваль молоді рухівці поїхали з короткометражним фільмом «Прикмети XXI століття».

Молодіжний кінофестиваль GenderFilmFest, організований Програмою розвитку ООН разом з Представництвом Європейського Союзу в Україні та за підтримки Міністерства соціальної політики України.

comments powered by HyperComments