Газета «Український простір» - ми хочемо друкованого слова!

Сергій Гук  |  Неділя, 20 листопада 2011, 13:29
«Український простір» - це незалежний загальноукраїнський громадсько-політичний та культурно-релігійний двотижневик, на сьогодні практично єдина україномовна газета Харкова. Видання покликане об'єднати українців, котрі живуть на рідній землі та поза її межами.
Газета «Український простір» -  ми хочемо друкованого слова!

"Український простір" прагне відгукуватися своєю публіцистикою та аналітикою на найбільш актуальні проблеми українства неупередженими, змістовими та цікавими статтями. На його сторінках немає місця паплюженню сьогодення та минувшини українського народу, міжпартійним сваркам. "Український простір" - це сучасне якісне видання обсягом 20-24 шпальти, спрямоване на підвищення інтелектуального рівня свого читача, а також на пробудження національної свідомості серед українців. Газета виходить першого і п`ятнадцятого числа кожного місяця.
Цього року антиукраїнська місцева влада (Добкін, Кернес і Управління комунального майна) після двох років боротьби нарешті спромоглася витурити редакцію і освітні курси, на яких тримається досі фінансова підтримка цілком незалежного видання, з колишнього приміщення. Це дещо розладнало роботу колективу і на якийсь час зупинило вихід газети. Зрозуміло, що масовий переїзд ЗМІ в Інтернет є обґрунтованим процесом. Але ми прагнемо й друкованого слова, адже інтернет-публікаціям люди вірять менше. А необхідна умова існування друкованого медіа, якщо воно, до того ж, є соціальною ініціативою, – це передплата.
Передплатити «Український простір» можна в усіх відділеннях Укрпошти або в редакції газети (Харків, вул. Петровського, 5 (вихід на «Стєкляшку»), з 10.00 до 19.00 в усі дні, крім неділі)
 ПЕРЕДПЛАТНИЙ ІНДЕКС  37350
Вартість передплати: один місяць - 9 грн, квартал - 27 грн, півроку - 54 грн, рік - 108 грн.
Вартість одного числа у поштових відділеннях та в місцях торгівлі пресою у роздріб - 4 грн 50 коп.
Звертаємо увагу, що газета є перш за все соціальним проектом, і їй вкрай необхідні статті від абсолютно різних українців, тих, хто хоче опублікувати свої коментарі, аналітичні матеріали, суспільно значущі спостереження, фотоматеріали, літературні твори - словом, усе достойне уваги сучасників. Наші шпальти завжди раді якісним текстам!
ГУРТУЙМОСЯ І ГАРТУЙМОСЯ В УКРАЇНСЬКОМУ ПРОСТОРІ!

comments powered by HyperComments