У Харкові відбулися гонки на радіокерованих автомобілях «Duracell Rally. Турбо серія»

Вівторок, 22 листопада 2011, 00:10
Адреналін гоночних трас, бажаня швидкості і екстремальне водіння на межі можливого знову повертаються до України! Найбільш масштабні в історії українського автоспорту гонки на радіо-керованих автомобілях «Duracell Rally» пройдуть в 6 містах України в жовтні-грудні 2011 року під новим девізом «Duracell rallyturbo-серія», де буде ще більше азарту і спортивній конкуренції.
У Харкові відбулися гонки на радіокерованих автомобілях «Duracell Rally. Турбо серія»

19 листопада в Харкові пройшов черговий етап гонок на радіо-керованих автомобілях «Duracell Rally. Турбо серія». До цього змагання приймали у себе Одеса, Львів і Донецьк.

Гонки Duracell Rally підтримує багатократний чемпіон світового класу по авторалі Олександр Салюк молодший. Цього року він є главою журі гранд-фіналу гонок.

У ралі можуть брати участь діти від 8 до 14 років. Довкола гоночної траси зібралася велика кількість юних гонщиків, кожен прагнув випередити свого опонента, показавши кращий час. Тепер на трасі одночасно могли змагатися до 3-х юних пілотів. У гонках був використаний принципово новий клас автомобілів Mini Z і спеціальні японські гоночні траси з мікрочіпами, які автоматично обчислюють результат кожної машинки за часом аж до долі секунд.

Захопливі гонки пройдуть ще в Дніпропетровську і Києві, а переможцеві дістанеться поїздка на етап Чемпіонату Світу по ралі WRC!

Завершальний етап відбору на поїздку в гранд-фінал «Duracell Rally. Турбо-серія» в Харкові пройде 26-27 листопада в ТРЦ «Караван».

comments powered by HyperComments