Харківський осередок МНК відправив листи до місцевих ТРК з приводу річниці Вшанування пам’яті Голодомору-геноциду

Михайло Бондарев  |  Середа, 23 листопада 2011, 17:50
Нещодавно Харківський осередок Молодіжного націоналістичного конгресу передав письмове звернення до регіональних теле- та радіокомпаній з проханням відмовитися від трансляцій розважальних програм, шоу та фільмів в четверту суботу листопада (26.11.2011 р.) та внести корективи до програм передач, наповнивши ефір програмами та фільмами про Голодомори в Україні, які б відповідали жалобному настрою.
Харківський осередок МНК відправив листи до місцевих ТРК з приводу річниці Вшанування пам’яті Голодомору-геноциду

Компаніями, що отримали листа є:  ТРК «Тоніс» - «7 канал»,  Харківська обласна телерадіокомпанія ОТБ (ОДТРК),  Телеканал «Р1»,  ТРК «Simon»,  ТОВ Радіо «Нова Хвиля». 

Харківський телеканал Р1 підтримав звернення Молодіжного націоналістичного конгресу щодо вшанування пам’яті жертв Голодоморів в Україні. У листі директора телеканалу Олега Тимченко до Голови Харківського осередку МНК зокрема йдеться про те, що телеканал Р1 в попередні роки вже підтримував цю ініціативу та готовий продовжувати цю важливу традицію. "В ефірі нашого каналу 26 листопада розважальних
програм не передбачено" - йдеться у повідомленні.

Нажаль поки що всі інші телерадіокомпанії  не відповідають на звернення, але сподіваємось, скоро почують громаду і все ж таки надішлють свої відповіді.

comments powered by HyperComments