Харків відвідав громадський діяч і голова політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко

Жанна Титаренко  |  Неділя, 27 листопада 2011, 04:35
Декілька років тому Валентин Наливайченко очолював Службу Безпеки України, тому мешканці Харкова з нетерпінням чекали його приїзду.
Харків відвідав громадський діяч і голова політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко

Після покладання квітів до Скорботного Хреста пам’яті жертв Голодомору у Молодіжному парку до Валентина Наливайченка підходили десятки людей і прохали захисту від свавілля міліці, судової системи, допомоги у вирішенні проблем із земельними питаннями, неконтрольованими викидами підприємств, вирубкою дерев, давали особисті звернення.

Усі, хто не встигли привітатися з Валентином Наливайченком у Молодіжному парку, з нетерпінням чекали його на Майдані Свободи. І не помилилися. Він не лише запалив свічку пам’яті жертвам Голодомору, а й вислухав ще декілька десятків людей, які просили допомоги в отриманні пенсії, платні і захисту від постійного свавілля чинної влади.

Валентин Наливайченко не має приватної охорони. І те, що він не ховається від людей було цілком помітно. Час від часу з натовпу його запитували: чи не планує він іти на вибори? Але водночас, усі розуміли, що Валентин Наливайченко не буде балотуватись у депутати на Харківщині, оскільки більшість зазомбованого місцевого населення полюбляє голосувати за бандитів.

comments powered by HyperComments