В Україні формується черговий громадянський рух - "Вперед!" З Наталією Королевською!

Неділя, 27 листопада 2011, 13:36
Координатор громадянського руху "Вперед" у Харківській області Валерій Репін вважає, що представники влади не схильні до діалогу з суспільством.
В Україні формується черговий громадянський рух - "Вперед!"  З Наталією Королевською!

"Влада в країні перебуває в руках обмеженого кола осіб, не схильних до діалогу з іншим суспільством. У тій важкій ситуації, в якій перебуває Україна, подібна ситуація призводить лише до зростання соціальної напруги в країні і, як наслідок, до соціального вибуху з непередбачуваними наслідками в недалекому майбутньому. В цих умовах ситуацію в позитивний бік може змінити лише консолідована позиція суспільства в захисті своїх прав та інтересів", - наводить слова В.Репіна прес-служба руху.

У свою чергу народний депутат Наталія Королевська, голова парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, підкреслює, що попри колосальний тиск влади, в Україні формуються активні громадянські рухи.

 "Один з них – громадянський рух  "Вперед!". Ця організація об'єднує активних і принципових людей, які виходять на вулиці, щоб відстояти своє право на працю: власники торговельних точок на базарі, господарі магазинів, фермери та багато інших. Вони приходять до опозиційних політиків, в тому числі й до мене як до голови парламентського комітету, тому що з них знімають останню сорочку", – наголосила народний депутат.

 Вона нагадала, що на 1 грудня запланований всеукраїнський страйк "Переоблік влади". В цей день всі небайдужі люди закроють власні робочі місця та вивесять відповідні  таблички - "переоблік".

comments powered by HyperComments