Фірма доньки головного архітектора Харкова проектуватиме новий розважальний центр

Вівторок, 6 грудня 2011, 14:50
Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 28 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ароф» на розробку робочого проекту на будівництво сімейного розважального центру по вул. Сумській, 81 у Харкові.
Фірма доньки головного архітектора Харкова проектуватиме новий розважальний центр

Вартість угоди склала 777 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

 Закупівлю здійснено на підставі рішення Харківської міськради № 210/11 від 6 квітня, що вносить зміни в бюджет міста. Згідно з документацією конкурсних торгів, переможець має розробити на першому поверсі зону для малювання, зону для вечірок, автодром, дитяче містечко, зону для малюків, оглядову башту і зону трамплінів, XD-кінотеатр. Для зони фаст-фудів – доготовочну та роздаточну з усіма допоміжними приміщеннями, також санвузли для відвідувачів, щитову та кімнату для прибиральних машин. На антресольному поверсі розробник має передбачити: зону диско, аркаду, настільні ігри, зону міні-пулу та обідню залу, також вентиляційну камеру. Проект має бути готовий в березні 2012 року.

ТОВ «Ароф» заснували харків’янки Майя Поліванова та Катерина Чечельницька, донька головного архітектора м. Харківа Сергія Чечельницького. До березня 2009 року Чечельницький сам перебував в засновниках підприємства.

Довідка:

Проектна організація «Ароф»  під керівництвом архітектора Тетяни Поліванової останнім часом  виконує левову  частку замовлень міської влади. Т.Поліванова - автор найбільш дискусійних  харківських проектів: реконструкції  вулиці Пушкінської  та площі Конституції, будівництва  дороги через Лісопарк.

comments powered by HyperComments