Феодальна гусятниця: лозівські селяни скаржаться на чергового "мажора"

Вівторок, 6 грудня 2011, 18:00
Жителі села Шатівка Лозівського району Харківщини виступили проти місцевого "мажора" - Андрія Обори, керівника фірми ВАТ "БОТ і К". За його хуліганські вчинки селяни колективно поскаржились до районного відділу міліції.
Феодальна гусятниця: лозівські селяни скаржаться на чергового "мажора"

Про це повідомляє сайт Цензор.НЕТ з посиланням на власні джерела в ГУ МВС України в  Харківській області.

28 листопада Андрій Обора, який є зятем голови Лозівської районної держадміністрації, на  полі поблизу Шатівки навмисно задавив своїм автомобілем 30 гусей, які належали пенсіонерці Марії Середній. Жертв наїзду він привласнив.

Поле, на якому відбувалось "полювання" на чужу домашню птицю, фірма Обори орендує у мешканців Шатівки. Селяни вже неодноразово висловлювали недовіру такому орендатору і небажання надалі з ним співпрацювати. Зараз же вони вимагають притягти його до кримінальної відповідальності.

Разом з тим, люди не вірять, що "мажора" примусять відповідати через його родинні стосунки з головою райадміністрації. Раніше А.Обора вже уникав відповідальності за протиправні вчинки.

Сьогодні звернення селян вивчається і питання про порушення кримінальної справи розглядається.

 
 Довідка:

Головою Лозівської районної державної адміністрації зараз є  Богдан Костянтинович Рева,  1955 року народження,  член Партії регіонів, депутат Харківської обласної ради.

comments powered by HyperComments