Відбувся Харківський обласний благодійний фестиваль "Тепло сердець дитячих"

Середа, 14 грудня 2011, 21:28
9 Грудня Будинок культури міліції зібрав талановитих дітей з усієї області, дітей із тих категорій населення, котрі особливо потребують підтримки та визнання.
Відбувся Харківський обласний благодійний фестиваль "Тепло сердець дитячих"

У мріях повернусь в дитинство,
Де світ блаженний, де нема турбот…
Усмішка ллється та радіє
В краю непізнаних красот.
(Семеон Крут)

Дитинство – найяскравіша частина людського життя, з якої починаємо свої перші кроки становлення як майбутньої особистості. Діти, яким працівники державних закладів замінили батьків, потребують особливої опіки не лише з боку держави, а й громадськості. Привернути увагу кожної небайдужої людини до дітей, позбавлених батьківського піклування, мав на меті фестиваль «Тепло дитячих сердець», що відбувся 9 грудня 2011 року в БК міліції міста Харкова.

Організувати цей захід допомогли волонтери громадського руху «Ми разом», ХОГО «Мир» за підтримки кримінальної міліції у справах дітей Головного управління МВС у Харківській області та розважального агентства «ШуБаДуБа». На свято були запрошені діти з багатодітних родин, інтернатів, діти-інваліди, а також діти з соціально незахищених родин Харкова та Харківської області.

Фото: mivmeste.org.ua

Розважальна програма не тільки дарувала позитивні емоції малечі, але й посприяла виявленню дитячих талантів серед запрошених. Серед виступаючих були й самодіяльні колективи п’ятнадцяти навчально-виховних закладів, які потішили публіку співом, запальними танцями (у тому числі й українськими народними) та невеличкими театральними п’єсами. Усі дитячі колективи отримали грамоти від заступника начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Харківській області підполковника міліції Андрія Хоменка. Також усі діти були нагороджені пакунками солодощів від фабрики «Бісквіт-Шоколад», примірниками журналу «УХтишка», іграшками від Івент-агентства «Два товариша» та магазину «Емпік», подарунками від магазину канцелярського приладдя «Топольок».

Уваги до знедоленої малечі ніколи не буває забагато і нехай у житті цих дітей буде якомога більше радісних подій.

comments powered by HyperComments