Сьогодні в Харкові "Фронт змін" нагадав про себе і про Європу

П'ятниця, 16 грудня 2011, 19:41
16 грудня на майдані Свободи зібралися активісти Харківського «Фронту Змін» з прапорами України та ЄС. Так вони вирішили нагадати владі, що українці поділяють європейські цінності й виступають за те, щоб Україна стала частиною ЄС.
Сьогодні в Харкові "Фронт змін" нагадав про себе і про Європу

«Вчора були опубліковані результати опитування фонду Демократичні ініціативи, у яких йдеться про те, що 51% молоді Сходу та Півдня України підтримують прагнення України до ЄС. Сьогодні очевидно, що для України немає і не може бути іншого вектора розвитку, окрім Європи, як би хто з можновладців не намагався втягнути Україну в нову версію СРСР. Наше майбутнє, наш орієнтир - це Європа», - з такими словами звернувся до присутніх голова Харківської міської організації «Фронту Змін» Кирило Храпко.

Голова фракції «Фронт Змін» у Харківській облраді, голова обласної партійної організації Олександр Давтян зазначив: «Ми переживаємо сьогодні історичний момент. Саміт, який пройде, між Україно та ЄС, має закінчитися парафуванням Угоди про асоціацію», - наголосив він.

Акція  "фронтовиків" була всеукраїнською: гасла "Ми - європейці", «Україна - за євроінтеграцію!" одночасно озвучили в Донецьку, Житомирі, Івано-Франківську, Києві, Кіровограді, Луганську та інших містах.

Харківські прихильники Арсенія Яценюка не згаяли нагоди зазначити, що вони виступали на "найбільшій площі Європи", хоча щирим європейцям замість повторення сумнівних тверджень більше б личило послуговуватися фактами. Майдан Свободи в Харкові за квадратними метрами є шостою площею Європи, що зосім не робить його чимось гіршим. Але це дрібниці: опозиція імені Яценюка демонструвала свій фірмовий стиль - опонувала "нелюдському режимові" голосно, красиво і безпечно.

comments powered by HyperComments