Завершився п'ятий щорічний фестиваль збереження енерґоресурсів, та впровадження енерґоефективних технолоґій "ЕНЕРҐО-ФЕСТИВАЛЬ 2011"

Ігор Алексєєв  |  П'ятниця, 16 грудня 2011, 21:51
Цей фестиваль проводиться з 2006 року завдяки громадській орґанізації "Енерґія Миру". Весь цей час йому постійну підтримку надавали Територіальне управління енергозбереження у Харківській області, Управління паливно-енерґетичного комплексу ХОДА.
Завершився п'ятий щорічний фестиваль збереження енерґоресурсів, та впровадження енерґоефективних технолоґій "ЕНЕРҐО-ФЕСТИВАЛЬ 2011"

За п'ять років кількість учасників фестивалю коливалася від півсотни до двох сотень осіб, серед котрих біля третини є призерами у різних номінаціях та вікових ґрупах. Серед них: "Творчі роботи з виховання нової енерґокультури", "Звіти про конкретні енерґоефективні заходи", "Інноваційні розробки та винаходи", "Бібліотека ресурсозбереження", "Волонтерська робота".
Роботи, подані на фестиваль, оцінювалися авторитетною комісією, котра складалася зі спеціалістів профільних держустанов та навчальних закладів.
Цього року чимало робіт було подано у наймолодшій віковій катеґорії - 7-11 років, але їх зміст дивував компетентністю.
 За словами голови ГО "Енерґія Миру"  Тетяни Суханової - за 5 років про фестиваль дізналося біля 70 тисяч слобожанців. Кожен з них мав можливість підняти свій рівень еколоґічної свідомости.

Хочеться вірити, що подібні заходи набуватимуть все більшої популярности й ефективно сприятимуть еколоґічній та енерґетичній безпеці України.

comments powered by HyperComments