Авіакомпанія “Кримські зорі” відкрила авіарейс Сімферополь-Харків

Понеділок, 19 грудня 2011, 13:55
Кримська авіакомпанія щойно створена як дочірнє підприємство аеропорту "Сімферополь", для обслуговування нових рейсів по Україні використовує літак “SAAB-340″ шведського виробництва, орендований у одеської компанії "Південні авіалінії".
Авіакомпанія “Кримські зорі”  відкрила авіарейс Сімферополь-Харків

Про це повідомили у Сімферопольському аеропорту. Новий авіарейс відкрився 16 грудня. Виліт із Сімферополя – о 14:00, прибуття до Харкова – о 15:30. Виліт з Харкова – о 16:30, прибуття до Сімферополя – о 18:00.

 Поки «Кримські зорі» здійснюватимуть рейси із Сімферополя в Донецьк, Одесу, Харків і Київ. Мінімальна вартість квитка в Донецьк, Одесу і Харків – 1080 грн.(за іншими даними - близько 1600 грн.).  До Києва буде трохи дорожче, тому що летіти далі», – сказав журналістам голова наглядової ради аеропорт «Сімферополь» Сергій Васютін.

У планах – розширення авіасполучення: відкриття рейсів до столиці Вірменії Єреван і два російських міста: Краснодар і Ростов-на-Дону.
 Учора в другій половині дня кримська авіакомпанія здійснила перший авіарейс, на літаку "Saab", який може прийняти на борт більше 30 пасажирів, у Криму з Одеси прибули 4 пасажира. «Ну, ми й цьому раді, я думав: буде менше», – зізнався пан Васютін.

Зі свого боку голова Республіканського комітету з транспорту і зв’язку Микола Черевков повідомив, що авіакомпанія планує взяти в 2012 р. в лізинг три «Боїнга»: два – до літа і один – до осені.

comments powered by HyperComments