Комуністи не захотіли об’єднуватися з представниками ВО «Батьківщина»

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 23 грудня 2011, 16:11
На пікет Харківської Міської Ради прийшли представники комуністів, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», декілька десятків громадських організацій Харківщини та небайдужі мешканці цього міста. Учасники пікету також помітили передноворічні знущання влади над молодими деревами.
Комуністи не захотіли об’єднуватися з представниками ВО «Батьківщина»

Комуністи стояли тихенько, розповідаючи одне одному, як тяжко сплачувати за комунальні послуги. Члени ВО «Свобода» та мешканці Харкова виступали в невеликий гучномовець. А коли члени ВО «Батьківщина» дістали великий гучномовець і разом з усім натовпом людей почали кричати «Банду – геть!», «Кернеса – на нари» тощо, комуністи трішки постояли й пішли.

Коли до комуністів звернулись члени ВО «Батьківщини» і запитали, чому вони не хочуть вирішувати спільні проблеми разом, ті ніякої ґрунтовної відповіді на це не дали.

Учасники пікету також помітили, яким чином міська влада напередодні Нового року знущається над деревами. Адже кожна гілка дерев, які ростуть біля Міської Ради, міцно обмотана дротами довжелезних гірлянд. Вдень, коли гірлянди не світяться, це виглядає так, ніби кожна гілка дерева обмотана колючим дротом.

«Кернес, мабуть, за зоною так сумує, йому її так не вистачає зараз, що він дерева пообмотував колючим дротом, аби хоч щось нагадувало про ті місця. А піде сніг, потім підтане, замерзне і все гілля покриється льодом. Ці дерева загинуть», - прокоментував один із учасників пікету.

comments powered by HyperComments